"Hulp nodig bij uw operationele zaken?"

Operationeel

De dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf kan alleen soepel verlopen als de uitvoerende processen effectief en efficiënt zijn geregeld. Ervoor zorgen dat er geen post kwijt raakt, een boeket laten bezorgen voor een jarig personeelslid of het plannen van leveringen: het is te allen tijde belangrijk om de details niet uit het oog te verliezen. BIMS ondersteunt u graag met alle vitale details, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Het bijhouden van bestellingen en leveringen of het begeleiden van het totale administratieve stuk van een transportproces is niet iets wat u gemakkelijk uit handen geeft. Echter, een personeelslid hiervoor aannemen is in de regel duurder en minder flexibel dan het extern uitbesteden van taken en verantwoordelijkheden. Heeft u behoefte aan continuïteit, wilt u graag tevreden klanten en/of zoekt u hulp voor het stroomlijnen van uw administratieve (inter)nationale logistieke proces, dan heeft BIMS daarvoor de professionals in huis.

Operationeel

Heeft u, al dan niet periodiek, een adres nodig waar formulieren, handleidingen en dergelijke kunnen worden af- of uitgegeven? BIMS is uw rechterhand voor het uitvoeren van dit soort - vaak tijdrovende - projecten. 

Meer weten?

 

Operationeel Mieke

Voor elk personeelslid een up to date en georganiseerd online personeelsdossier (in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens), waarin contracten en formulieren terug zijn te vinden, dat werkt het beste voor alle partijen. 

Meer weten?

 

Operationeel

Heeft u geen fysiek kantoor of ontvangt u liever geen bedrijfscorrespondentie op uw huis- of bezoekadres? Krijg dan voor een voordelig tarief uw eigen postbusservice.

Meer weten?

Operationeel
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?