"Hulp nodig bij uw administratie?"

Full image

Administratie

Een goede en gezonde bedrijfsvoering is voor een groot deel afhankelijk van het gestructureerd en eenduidig vastleggen van (financiële) gegevens.

Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak zorgt al jaren voor tevreden klanten die kunnen genieten van een goede nachtrust omdat wij de administratieve zorgen op ons nemen. Ons trouwe klantenbestand is het bewijs: BIMS is een vakkundige en discrete partner voor uw financiële administratie.

Uw personeelsbestand, groot of klein, is de motor van uw bedrijf. Als uw personeel weet dat u uw zaakjes prima op orde heeft, dan geeft dat rust en motivatie. Naast het verzorgen van uw salarisadministratie, kunt u ook het opzetten en bijhouden van personeelsdossiers, de registratie van gewerkte uren en het bijhouden van verlof- en verzuimdagen met een gerust hart aan BIMS overlaten. Of wat dacht u van het versturen van een aardigheidje bij verjaardagen en jubilea? Nooit meer even snel langs de bloemist: “we’ve got you covered”.

 

twst

Met behulp van de modernste online software maken wij uw financiële administratie helder en inzichtelijk.

Meer weten?

Huib

Het versturen van correcte verkoopfacturen is een secuur werkje op zich, het proces daarna is minstens zo belangrijk. Bims helpt u hier graag bij.

Meer weten?

vrijstaand

De Belastingdienst maakt het misschien niet leuker, maar BIMS maakt het u zeker wel makkelijker. 

 
Meer weten?

as
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?