"Bel 020 - 658 0658 voor meer informatie"

Administratie

Administratie

Een goede en gezonde bedrijfsvoering is voor een groot deel afhankelijk van het gestructureerd en eenduidig vastleggen van (financiële) gegevens.

Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak zorgt al jaren voor tevreden klanten die kunnen genieten van een goede nachtrust omdat wij de administratieve zorgen op ons nemen. Ons trouwe klantenbestand is het bewijs: BIMS is een vakkundige en discrete partner voor uw financiële administratie.

Met behulp van de modernste online software maken wij uw financiële administratie helder en inzichtelijk. Banktransacties worden automatisch gedownload en facturen boeken wij in zodra ze binnenkomen. Wij zitten bovenop uw debiteurenbestand en met een overzichtelijk accordeersysteem gaat er nooit een betaling uit die u niet heeft goedgekeurd.

 

Huib

Uw personeelsbestand, groot of klein, is de motor van uw bedrijf. Als uw personeel weet dat u uw zaakjes prima op orde heeft, dan geeft dat rust en motivatie. 

Meer weten?

twst

Het versturen van correcte verkoopfacturen is een secuur werkje op zich, het proces daarna is minstens zo belangrijk. Bims helpt u hier graag bij.

Meer weten?

vrijstaand

De Belastingdienst maakt het misschien niet leuker, maar BIMS maakt het u zeker wel makkelijker. 

 
Meer weten?

as
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?